EN

FR

NL

Het hele jaar door ski- en snowboardfun op echte sneeuw

Met Katrien Aerts heeft Snow Valley een olympische atlete als lesgever!!!

 Katrien Aerts startte ooit in het slalomteam van Skiclub Snow Valley. Zeer talentvol en gebeten door de skimicrobe schakelde ze nadien over op freestyle-skiën.

In 2008 werd ze 4e op de USA-slopestyle kampioenschappen.

Tussen 2008 en 2016 richtte ze zich volledig op de discipline half-pipe freestyle skiën.

In de Worldcup verwierf ze respectievelijk volgende uitslagen :

Seizoen

Halfpipe plaats

Punten

2008/2009

9e

61

2010/2011

5e

136

2011/2012

10e

50

2012/2013

8e

142

Uiteraard was een van de hoogtepunten in haar carrière de deelname aan de Olympische Spelen in Sotsji in 2014 met een 17e plaats.

Met 2 deelnames aan de X-games en 5 deelnames aan de wereldkampioenschappen is Katrien de grootste freestyle -ski dame die België ooit heeft gehad.

Als veelvoudig Belgische kampioene freestyle, freeride, skicross en ski mountaineering mogen we stellen dat ze een echte allrounder is die alle disciplines van de skisport en in het bijzonder het freestylen onder de knie heeft.

Buiten het skiën is Katrien ook een echte topsporter die na haar carrière nog steeds de beste Belgische freeridester blijft en een nieuwe passie in trailruns, adventure races en skimountaineering heeft gevonden.

Tussendoor coachte ze ook nog worldcup freestyle skiërs en , behaalde ze het diploma van master LO.

Katrien geeft lessen in Snow Valley en behoort uiteraard tot onze toplesgevers.

Met overgave, inzet, geduld tracht ze haar klanten zo snel mogelijk naar het hoogste niveau te brengen.

Ze spaart tijd noch moeite om  jullie het skiën onder de knie te laten krijgen. Ze zorgt ervoor dat al de stukjes van de skipuzzel in elkaar vallen zodat uiteindelijk haar klanten met een veilig en gerust gevoel de bergen kunnen intrekken om alle pistes af te dalen.

Snow Valley is vereerd om Katrien in haar team te hebben. Zulke ervaring van zo een topatlete die na haar sportieve carrière haar klanten en andere atleten tot een hoger niveau brengt, getuigt van pure klasse.

Bedankt om hier bij ons te zijn.

Het Snow Valley Team